Levering & Garantie

Bij de aanschaf van een auto bepaalt u zelf de levering- en garantievoorwaarden. Elke auto kan worden aangeboden voor een hele scherpe netto meeneemprijs. Het meeneempakket is daarbij een interessante optie. Koopt u een auto voor de showroomprijs, dus met garantie dan geven we u de keuze uit drie afleveringspakketten.

 

Meeneempakket

Wij zorgen er voor,indien nodig dat de auto APK gekeurd is en alle vloeistoffen op peil zijn. Ook geven we één maand garantie op de draaiende delen van de motor en de versnellingsbak.

€275,-

 

Bekijk hier het volledige pakket.

 

Basic Pakket

Uw toekomstige auto wordt tiptop afgeleverd. Met een grondige reiniging, polijst- en waxbehandeling.  Inclusief volledig onderhoud volgens fabrieksnorm.Indien noodzakelijk wordt de auto gerestyled.

U krijgt drie maanden garantie op uw aankoop.

€650,-

 

Bekijk hier het volledige pakket.

 

Extra Pakket

Aanvullend op het Basic Pakket worden er indien nodig spot repairs  uitgevoerd. Daarnaast leveren we -eveneens indien nodig- een nieuwe mattenset en kentekenplaat met Nordic-houder.

Uw auto heeft zes maanden BOVAG garantie en wij regelen gratis vervangend vervoer tijdens garantiewerkzaamheden. Ook kunt u gebruik maken van de 24 uur mobiliteitsgarantie in heel Europa.

€950,-

 

Bekijk hier het volledige pakket.