Over ons

Nordic Auto is een universeel autobedrijf gevestigd in hartje Son & Breugel. Wij zijn Volvospecialist, hebben een ruim aanbod van Audi modellen en leveren alle andere merken. U kunt bij ons een auto kopen of leasen en terecht voor onderhoud en schadereparaties. Bezoek ons, zie de scherpe prijzen en laat u overtuigen door onze service. Aandachtig luisteren en meedenken, zorgt voor een vertrouwensband. Een klik. Met een steeds terugkerend klantenbestand als resultaat. Het is niet voor niets dat mensen anderhalf uur rijden voor een onderhoudsbeurt. Dat is meer dan alleen goede koffie.

Nordic

Ed van den Brule is op 1 maart 2000 gestart met Nordic Auto. Ed is specialist op het gebied van zakelijk rijden. Ook is hij al jaren werkzaam in deze branche en ijzersterk in besparingen voor bedrijven. Zij doen het natuurlijk niet alleen. Wij hebben een team met ervaren vakmensen. Onze afdeling verkoop luistert aandachtig. Samen met u gaan onze  verkopers op zoek naar de ideale auto  altijd scherp geprijsd en super kwaliteit . Voor het onderhoud hebben we een handige en snelle werkplaats. Wij houden uw auto in perfecte conditie. Zonder lange wachttijden. Onderdelen hebben we in huis of zijn vaak dezelfde dag binnen. Zo niet? Dan regelen we vervangend vervoer. Gerrie mogen we niet vergeten. Zij is een onmisbare schakel op de administratie en  de receptie van de werkplaats. Dankzij de kennis en kunde van onze medewerkers is Nordic Auto inmiddels uitgegroeid tot een leverancier van zo’n 1.000 auto’s per jaar. Regionaal en landelijk.

Neem vast een kijkje bij ons.

Onze mensen

Onze mensen komen uit de omgeving en vormen samen al jaren een vertrouwd team.

Directie:

Ed van den Brule

Verkoop:

Paul van Voorst.

Niek de Bruijn

 

Administratie:
Gerry de Groot

 

Werkplaats:

Kjeld Hols

Stagiaire : Mike Kuijpers

 

 

 

 

Verkoop

Nordic Auto showroom

Op zoek naar een nieuwe auto of occasion? Nordic Auto B.V. is de Volvo specialist. Dat betekent een ruim aanbod van Volvo modellen. Liever een ander merk? Geen probleem. Wij bieden ieder denkbaar merk aan.
Bekijk Occasions
Heeft u een geschikt model gevonden? Maak gerust een afspraak voor meer informatie en een proefrit. Natuurlijk mag u ook gewoon binnen komen lopen.

Lease

Nordic auto entree

Een leaseauto voor zakelijk of privé gebruik? Nordic maakt dat aantrekkelijk door een kostenbesparende leasecalculatie. Het is absoluut de moeite waard om uit te zoeken wat dit voor de zaak of voor u betekent.
Wij leveren alle merken voor een volledig wagenpark. Reken mee en maak een afspraak.

Onderhoud

Nordic Auto werkplaats

Een vast adres voor de jaarlijkse APK keuring, kleine en grote beurt of incidenteel onderhoud? Nordic biedt onderhoud met garantie zoals u dat wilt: geen lange wachttijden, onderdelen in huis en betaalbaar vervangend vervoer.

Maak een afspraak met onze werkplaats op 0499-471682. Als u niet in de gelegenheid bent om uw auto naar Nordic te brengen, komen wij hem halen. En we brengen hem ook weer thuis.

Schadereparaties

Schade door een expert laten herstellen? Door een samenwerking met specialisten op het gebied van schade kan Nordic u daarin bedienen.